Nieuw jasje :-)

Ondanks dat we veel met Nutriportal ontwikkeling bezig zijn, is ook de praktijk software op de voorgrond. We hebben vorige week het nieuwe design voor de praktijksoftware ontvangen. Onze eisen waren:

  • Warme kleuren, maar wel groen behouden
  • Geel erin verwerken (Ingrid’s lievelingskleur šŸ˜‰ )
  • Strakkere vormgeving
  • Gebruiksvriendelijk, maar voor de bestaande gebruikers niet te veel veranderingen.

De laatste testen zijn nu al bezig, dus nog maar even geduld. Als je praktijksoftware straks wordt geĆ¼pdatet, dan is je wachtwoord automatisch gereset. Houd je berichten daarom in de gaten. De Cloud licenties gaan automatisch. Heb je een Plus licentie, dan vraag je de update aan via info@nutrilink.eu

Bij een nieuw jasje hoort een feestje. Daarom voor iedereen een bonus, voor nieuwe gebruikers, maar zeker ook voor de bestaande gebruikers. Hoe je die kan verdienen? Kijk naar onderstaande video:

De actie is geldig tot en met 30 september 2020 voor NUTRiDiETiST, NUTRiCONSULENT en NUTRiTRAiNER. “Boost je praktijk pakket” is een verrassingspakket ter waarde van 300 euro. Je kan i.p.v. het pakket ook kiezen voor 50% korting op de opstartkosten. Actie is geldig voor de cloud licentie. Bestaande gebruikers krijgen na betaling door de nieuw aangebrachte gebruiker direct de volgende maand gratis. Deze wordt toegevoegd aan de jaarlicentie. Je mag meerdere gebruikers aanbrengen en kan dus meerdere maanden gratis krijgen.