ALL IN ONE SYSTEEM:

Ontdek de diverse pakketten van Nutrilink. Onze meest populaire keuze is het ALL IN ONE systeem. Een gebruiksvriendelijk electronisch cliëntendossier met alle mogelijkheden om goed te kunnen werken.

Bestel, offerte of vraag

Onderdelen uit het ALL IN ONE systeem:

Bij Nutrilink heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor specifieke onderdelen uit het ALL IN ONE systeem. Denk aan NutriPortal, de online agenda of de voedingswaarde berekeningsmodule. Pas het systeem aan jouw behoeften aan en haal het maximale uit de gekozen functionaliteiten.

NutriPortal: Het complete platform voor online afspraken, voedings-, bewegings- en leefstijlbegeleiding

Stimuleer cliëntverantwoordelijkheid, bied digitale zorg en blijf in contact met je cliënten.

Plan online afspraken met je cliënten. Herinner ze automatisch via e-mail en/of sms. Bekijk het dagboek van je cliënten en geef waardevolle tips. Deel behandelplannen, dagschema’s, recepten en meer via het cliëntaccount. Communiceer veilig en vertrouwelijk. Maak gebruik van veilig videobellen en online betalingen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Lees verder hieronder.

Lees meer
Bestel, offerte of vraag

NutriAppointment

Maak gebruik van de online agenda, los van de rest van de portal!

Lees meer
Bestel, offerte of vraag

Voedingsberekening

Menu’s, schema’s en recepten berekenen!

De praktijksoftware bevat een handige voedingswaardeberekeningsmodule. Perfect voor professionals zoals tweedelijns diëtisten, voedingsdeskundigen en foodservice. Gebruik het zonder de volledige cliëntregistratie. Genereer diverse outputopties en vergelijk met aanbevolen hoeveelheden. Voeg eenvoudig je eigen voedingsmiddelen toe. Ontdek alle mogelijkheden!
Lees meer
Bestel, offerte of vraag

Prijzen

Lees meer