NUTRiLINK is een energieke onderneming geleid door een enthousiast, accuraat en klantgericht ondernemerskoppel. Zij bedienen gepassioneerd één van de mooiste segmenten van de Nederlandse en Belgische markt: “die van Lekker, Verantwoord en Gezond eten.”

NUTRiLINK reikt oplossingen en verbindende diensten aan op het vlak van advisering en coaching rondom voeding en gezondheid. Het bouwen en succesvoller maken van voedings-, en gezondheidsprofessionals zal indirect een bijdrage leveren aan een groeiend welzijn en gezondheid van mensen.

Geschiedenis: Nutrilink is in 2015 opgericht met een overname van het diëtistenprogramma “Dieetlink”.

NUTRiLiNK Visie

Onze visie is een wereld waarin mensen streven naar lekker, verantwoord en gezond eten en leven, waarbij ze samenwerken met zorgverleners om gezondheid en welzijn te bevorderen.

NUTRiLiNK Missie

Onze missie is om excellente diensten, integrale samenwerking en perfecte kennisdeling toegankelijk te maken voor alle voedings- en gezondheidsprofessionals in Vlaanderen en Nederland. Op die manier streven we ernaar om de efficiëntie en effectiviteit van hun werk te vergroten, zodat zij hun doelgroep kunnen helpen om lekker, verantwoord en gezond te eten, te bewegen en te leven.