NUTRiAPPOiNTMENT (online agenda)

 1. Modules
 2. Installaties
 3. Specificaties
 4. Demo-video’s
 5. Prijs

1. MODULES

 • Online agenda
  • Voor jouw is er een agenda voorzien, waarbij je je afspraken zelf kan inplannen. Zowel cliëntgebonden als gewoon voor jezelf. Ook de instellingen vind je hier terug, zoals je rooster, je afspraaktypes, je locaties, etc.
  • De cliënt boekt een afspraak in via een stappenplan. Hij/zij kiest de ” adviseur ” , de locatie, afspraaktype en kiest dan een beschikbaar tijdstip. Je kan vragen om een (verplicht) opmerkingen veld in te laten vullen. Je cliënt ontvangt een bevestigingsmail, een sms (indien aangevinkt) en een herinneringsmail.
 • Workshops
  • Je workshops kunnen worden weergegeven op de hoofdpagina indien gewenst. Je cliënt schrijft in en krijgt een bevestiging via email. Je kan ook werken met een automatische reservelijst.

2. Installaties

 • URL via internet en is zichtbaar in de praktijksoftware van Nutrilink.

3. SPECIFICATIES

4. Demo

Je kan onderstaande url gebruiken om het programma te bekijken. Let op, het programma bevat allemaal  gegevens door gebruikers ingevoerd om te testen

https://demo.nutriportal.eu/

5. PRIJS:

Opstartkosten 79 euro eenmalig (dit is niet van toepassing indien tegelijk praktijksoftware wordt geïnstalleerd).

Praktijk, per diëtist: 14,95 euro pm

Duopraktijk per diëtist: 10,95 euro pm

Groep, per diëtist: 6,95 euro pm

Gebruik je praktijksoftware, cloud licentie, dan zijn er geen kosten verbonden aan nutriappointment. Gebruik je premium of plus, dan ontvang je een korting op nutriappointment (zie bij praktijksoftware).