NUTRiPOST 23 april 2024

In deze NutriPost:

  1. E-health box (BelgiĆ«) in NutriPortal (Maak er vanaf nu gebruik van šŸ„³)
  2. Terugblik activiteiten
  3. Inspraak vernieuwingen praktijksoftware

1.       E-health box belgie

Voor alle paramedici onder jullie met een RIZIV-nummer hebben we de Belgische eHealthbox toegevoegd aan de functionaliteiten van NutriPortal.  En we zijn verheugd om te kunnen melden dat we deze functionaliteit zonder extra kosten op aanvraag aan alle huidige gebruikersaccounts zullen toevoegen.

Via de eHealthbox kunnen zorgverleners en instellingen op een veilige manier informatie uitwisselen. Het betreft dus een beveiligde elektronische brievenbus. De eHealthbox is ontwikkeld door het eHealthplatform, waarbij informatie door middel van dubbele versleuteling wordt doorgestuurd van verzender naar ontvanger. Bekijk de video voor meer algemene  informatie van het e-health platform:

Wil je gebruik maken van deze nieuwe functionaliteit, meldt dit dan via het formulier  https://www.nutrilink.eu/functionaliteit-nutriportal/ zodat we de functie kunnen toevoegen.Wil je eerst wat meer weten over deze nieuwe koppeling? Bekijk dan al eens de handleiding: https://www.youtube.com/watch?v=GsiX6ehj3wo

Bekijk ook even de handleiding voordat je inhoudelijke vragen stelt aan de supportdesk.

Uiteraard voorzien we ook de koppeling met de praktijksoftware, zodat je heel gemakkelijk en snel een verslag kan verzenden. Nog even geduld hierop. 

2.       Terugblik activiteiten

Graag willen we een foto met jullie delen van onze collega- dietist  Selah. Ze heeft een presentatie gegeven over NutriPortal en digitale communicatie bij hogeschool AP voor een internationaal project.

Denk je erover om digitale communicatie meer in te zetten in je werkzaamheden en weet je niet goed hoe je dit moet aanpakken? Dan kun je altijd met ons sparren over dit onderwerp. 

3. Inspraak vernieuwingen praktijksoftware

Momenteel zijn we bezig met de laatste aanpassingen voor de uitlevering van de praktijksoftware (versie 10.3), waarbij de integratie met nutriportal-ehealth is toegevoegd. De reeds bestaande koppelingen met e-ehealth in de praktijksoftware blijven behouden.
Er zijn ook enkele wijzigingen met betrekking tot het zorgproces en de verslaglegging. Heb je hier ideeĆ«n over? Laat het ons dan nog snel weten: info@nutrilink.eu šŸ’¬