Digitalisering in de zorg

11 juni 2024: De zorg staat onder toenemende druk en daarom is het van essentieel belang om de digitalisering en informatievoorziening te herzien. Deze noodzaak wordt onderstreept in het Integraal Zorg Akkoord (IZA) en vanuit het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) in Nederland. Digitalisering in de zorg, inclusief voor voedingsdeskundigen, zal de komende jaren een steeds grotere rol gaan spelen. Toegankelijke, goede en betaalbare zorg vraagt om actie.

Dit sluit perfect aan bij onze visie, waarbij we sinds onze oprichting in 2015 pleiten voor hybride zorg. Wellicht heb je in een bericht van vorig jaar het stappenplan voor je cliƫnt gezien. We zijn verheugd te kunnen mededelen dat we het stappenplan nu hebben aangepast, speciaal voor jou als professional.

We nodigen je van harte uit om dit stappenplan te verkennen en te gebruiken in je praktijk met behulp van NutriPortal. Samen kunnen we een verschil maken in de toekomst van de zorg.

Paramedicus werkt steeds vaker hybride