Academic software en Nutrilink werken samen

Vanaf 1 september 2020 slaan Academic Software en NUTRiLiNK (het bedrijf achter o.a. platform NUTRiDiETiST) de handen in één. Na reeds enkele succesvolle projecten in Vlaamse hogescholen de afgelopen jaren wordt de samenwerking en dienstverlening naar onderwijs verder uitgebouwd. De software-oplossingen van NUTRiLINK met name gericht op opleidingen waarin voeding en voedingsberekening een rol speelt zijn beschikbaar via Academic Software. Het gezamenlijke klantportfolio bestaat o.a. uit opleiding voeding- en dieetleer, sport en bewegen en koksopleiding . De software van NUTRiLiNK is hiermee op een efficiënte , voordelige en kwalitatief gebruiksvriendelijke manier beschikbaar voor studenten in Vlaanderen. 

Alle software van NUTRiLINK is voortaan verkrijgbaar via het Academic Software platform voor scholen die dat wensen. Zo wordt het eenvoudiger voor studenten voedingskunde om hun benodigde software te bemachtigen. 

OVER ACADEMIC SOFTWARE 

Via Academicsoftware.eu kan je als student aan het hoger onderwijs of leerling in het secundair onderwijs snel en eenvoudig alle software downloaden die je nodig hebt tijdens de lessen, voor één vast jaarlijks bedrag. Je krijgt er ook de nodige ondersteuning bij de installatie en activatie van je software. 

Academic Software is onderdeel van de Signpost. Signpost focust zich op de soft- en hardware distributie in een wereldwijd scholenlandschap. Met meer dan 400.000 studenten/gebruikers is Signpost niet alleen de eerste aanbieder van goedkope en legale software , maar ook de grootste in België. 

Meer info op: https://signpost.eu en https://academicsoftware.eu 

OVER NUTRILINK 

NUTRiLiNK bedient gepassioneerd één van de mooiste segmenten van de Nederlandse en Belgische markt: “die van Lekker, Verantwoord en Gezond eten.” Ontstaan in 2008 vanuit DiEETLiNK en uitgegroeid in 2015 naar NUTRiLINK. De basisfunctie is het aanreiken van oplossingen en verbindende diensten op het vlak van advisering rondom voeding. Het bouwen aan voedingsprofessionals door hen succesvoller te maken, zal indirect een bijdrage leveren aan een groeiend welzijn en gezondheid van mensen. De klantsegmenten die NUTRiLINK bedient bestaan uit diëtisten, voedingscoaches, therapeuten, personal trainers, ziekenhuizen, verpleeghuizen en voedingsdeskundigen in de levensmiddelen sector en de opleidingen/hogescholen die in deze vakgebieden actief zijn. 

Meer info op: https://www.nutrilink.eu/