Nieuwsbrief

Beste Nutrilink platform gebruikers,

Dit is onze eerste nieuwsbrief van 2020. Graag laten we jullie weten wat de plannen zijn voor de komende periode.

·         NUTRiPORTAL

NUTRiLiNK levert i.s.m. Kangacoders de update van NUTRiAPPOiNTMENT op. Dit is onderdeel van NUTRiPORTAL.  NUTRiPORTAL is een health tool die jou als coach gaat helpen voor een communicatie met je cliënt op gebied van afspraken, voeding, beweging, motivatie en leefstijl. De online agenda is op veel punten verbetert, meer functionaliteiten, meer mogelijkheden voor eigen instellingen en een nieuw design. Wij denken dat we hiermee tegmoet komen aan al jullie wensen die de afgelopen tijd zijn geuit. De komende 2 à 3 weken hebben jullie de mogelijkheid om de agenda te bekijken en te oefenen in de demo applicatie. Vanaf maart gaan we over op de nieuwe online agenda. Na migratie van de online agenda zullen we stapsgewijs (periode van 3 maanden) de andere functionaliteiten 1 voor 1 live zetten.

Kijk gerust al op https://demo.nutriportal.eu

Je kan je in deze testperiode je eigen email adres gebruiken om als cliënt in te loggen. Wil je graag een coach account bekijken? Vraag dan een testaccount aan via info@nutrilink.eu.

·         BGN 7 april 2020

We hebben ons ingeschreven met een stand voor de BGN dag van 7 april. Hopen dat we jullie daar tegenkomen!

·         VBVD voorjaarsbeurs 15 februari 2020 

We staan met 2 stands op de beurs op VBVD 15 februari met NUTRiDiETiST/NUTRiPORTAL en SECA. We geven hier graag de primeur van onze nieuwe online agenda van Nutriportal en uiteraard is het mogelijk het platform NUTRiDiETiST te bekijken. In de seca stand kan je je vragen stellen over de weegschalen, meetlinten en body composition analyser. Ook hebben we een mooie beursactie. 

NUTRiDiETiST en NUTRiPORTAL eerste 3 maanden gratis

SECA 525 body compsition analyser 10% korting en met een gratis SECA 432 opberg en vervoerstas ter waarde van 129,- !

Een totale beurskortingswaarde van bijna 750,- euro. (voor klanten die alle aanbiedingen genieten)

Beide actie zijn geldig in februari 2020(15-2-2020 t/m 29-2-2020). Bestellen kan op de beurs of via onze website www.nutrilink.eu of email info@nutrilink.eu

  • SECA medische meet en weeginstrumenten (de golden standard gebruikt in nagenoeg alle ziekenhuizen en dokterspraktijken)

Wil je graag je praktijk inrichten met meetinstrumenten, dan ben je bij ons op het juiste adres. We kunnen je een weegschaal, meetlint, meetlat en/ of een body composition analyser aanbieden.  Dit alles van het bekende merk Seca. Graag bespreken we samen wat de beste materialen zijn voor jouw praktijk. De meest voorkomende materialen kan je bekijken op onze website: https://www.nutrilink.eu/products-category/seca/

  • E HEALTH

Voor de dietisten in Vlaanderen heeft de praktijksoftware NUTRiDiETiST de koppeling met e-healthbox voor het rechtstreeks versturen van verslagen naar de arts.  In onze volgende update komt er de mogelijkheid om bloedanalyses binnen te halen. We werken hiervoor samen met Mediportal en Lesterius. We hebben gemerkt dat nog niet iedereen op de hoogte is van de optie om verslagen te versturen. Wil je ook graag communiceren met de huisarts, schrijf je dan in voor de verdiepingscursus. Het protocol voor het versturen van diëtetiek verslagen in Vlaanderen (wat in het systeem is verwerkt) wordt uitgebreid besproken. De eerstvolgende cursus is 12 maart 2020.  https://www.nutrilink.eu/cursussen/

  • DNA Analyse en personalized nutrition

Afgelopen jaar hebben wij ons georienteerd en diverse testen gedaan rondom de mogelijkheden van DNA onderzoek en gebruik in de praktijk. PersonalizedNutrition en DNA onderzoek ondervindt een snelle evolutie. Het is niet bewezen dat ons DNA bepaald welk dieet het beste voor iemand werkt. Wel is het een meetinstrument en kan je mensen een handvat geven voor meer motivatie om gezond te eten, het vermijden van overmatig suiker, alcohol en het krijgen van voldoende slaap en lichaamsbeweging. Wij zijn momenteel in samenwerking met een gespecialiseerd bedrijf in een vergevorderde testfase. Dit bedrijf is geselecteerd op basis van veiligheid van gegevens, betrouwbaarheid en kwaliteit van meting en evidance based rules. Als laatste willen wij natuurlijk deinvestering voor de coach beperken waardoor het ook een bijdrage kan zijn in de inkomsten van een coach. Wil je in deze fase al meedoen? Vraag gerust de informatie op via info@nutrilink.eu 

  • Support

Onze supportdesk is elke dag bereikbaar via email: info@nutrilink.eu. Wij bellen of mailen je steeds snel terug op basis van urgentie van de melding.

Wij hopen je hiermee weer kort geinformeerd te hebben. Als je vragen voor ons hebt, aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen. 

Met vriendelijke groet,

Team Nutrilink

www.nutriink.eu