Aanbieding

3 maart 2022

Onze missie is zoveel mogelijk voedings en gezondheidsprofessionals te ondersteunen. Zodat jij je kan focussen om je doelgroep lekker, verantwoord en gezond te laten eten en te leven.

Veel praktijksoftware gebruikers van Nutrilink hebben reeds kennis kunnen maken met de online tool Nutriportal. Met Nutriportal ben je, naast face to face, ook digitaal zichtbaar en aanwezig bij je cliëntengroep. Iets wat in deze tijd steeds belangrijker wordt.

Jij mag Nutriportal tegen een NUL euro maandtarief gebruiken in 2022. Gebruik het als los staand systeem of naast een elektronisch cliëntendossier. Vanaf nu kan je snel en gemakkelijk al je documenten met je cliënt delen.

Met Nutriportal heb jij en jouw cliënt een digitale veilige omgeving. Maak het behandelplan en noteer aantekeningen bij intake en de consultaties. Deel de gewenste informatie en bijlagen. Ook ontvangt de cliënt een email (en indien gewenst een sms) van zijn afspraken, waardoor een no show minder voorkomt. Je cliënt kan veilig vragen stellen en zijn intake vragen en online (eet, beweeg, klachten en leefstijl) dagboek met je delen. En als je cliënt in quarantaine moet, kan je de afspraak online laten doorgaan m.b.v. automatische een video afspraak in Nutriportal. Je bent met Nutriportal digitaal zichtbaar en aanwezig voor jouw cliënten. En jij bent de coach in de tool, dus jij bepaalt zelf waar jij in je coaching belang aan hecht. Dus of je nu werkt met dagschema’s, intuïtief eten, fodmap, sporters, diabetes, beweging, leefstijl,….. , dat kan allemaal.

Je betaalt enkel eenmalig de administratie- en opstartkosten en aanmelden kan tot eind april 2022. Je hebt uiteraard de mogelijkheid om het op te zeggen aan het einde van het jaar (2 maanden opzegtermijn). Nutriportal kost normaliter 17,95 per maand. De cliënt betaalt niets aan ons en je kan een onbeperkt aantal cliënten toevoegen. Het staat je vrij om het gebruik van Nutriportal te verwerken in jouw eigen tarieven naar de cliënt toe.

Ook nog belangrijk, Nutrilink deelt geen gegevens met derden. De gegevens zijn enkel voor het doel waarvoor ze gebruikt moeten worden, voor de professional en de cliënt.

Onderaan deze pagina staan nog veel gestelde vragen.


Nutrilink hoopt dat we samen een steentje kunnen bijdragen voor gezondheidsverbetering in 2022 in Vlaanderen en Nederland.

FAQ


We hebben de veelgestelde vragen gebundeld.

Wie gebruiken deze tool?
De tool wordt al enkele jaren gebruikt door o.a. diëtisten, geregistreerde gewichtsconsulenten, leefstijlcoaches, orthomoleculaire therapeuten en personal trainers.

Kan ik Nutriportal gebruiken voor de bevestigingsemail van een afspraak, maar zonder dat mensen zelf afspraken boeken?
Ja, dat kan. Je bepaalt zelf wat en hoe je het gebruikt.

Kan ik Nutriportal zonder elektronisch cliëntendossier gebruiken?
Ja dat kan. Je hebt met de portal een mooi overzicht van je cliënten met een beknopt dossier. Nutriportal is ook geïntegreerd in Nutridietist. Nutridietist is een elektronisch cliëntendossier en praktijkprogramma specifiek voor de diëtist. Nutriportal is de online agenda en de communicatie module hiervan. Nutriportal kan uiteraard naast elk elektronisch cliënten dossier gebruikt worden of zonder elektronisch cliëntendossier.

Waarom Nutriportal?
Je bent met Nutriportal digitaal zichtbaar en aanwezig voor jouw cliënten. Cliënten melden zich af vanwege quarantaine. Nieuwe mensen melden zich niet aan, omdat er veel onzekerheid is. Het is nu extra belangrijk om laagdrempelig een afspraak te laten maken. Of bij quarantaine vragen te laten stellen en/of ze online verder te helpen. Nutriportal is specifiek voor de werking van de diëtist gemaakt.

Moet de cliënt eerst inloggen voordat ze een afspraak kunnen maken?
Nee, dat moet niet.  Op je website maak je een afspraakbutton die direct de afspraaktypenlaat zien om te kunnen plannen. Wil je liever dat ze eerst inloggen voordat ze jouw agenda zien? Dan is dat wel instelbaar.

Ik werk op verschillende locaties, hoe gaat dat?
Je kan meerdere locaties invoeren. Deze plan je in je weekrooster.

Ik heb al een online agenda, wat is dan nog de meerwaarde?
Nutriportal is meer dan een online agenda systeem. Het is bruikbaar voor het veilig delen van documenten en het stellen van vragen. Alle info blijft op de server staan en gaan niet over het net. Ook een online dagboek, waarbij je feedback in kan geven en waarmee je de cliënt kan bewegen tot gedragsverandering of het analyseren van klachten.

Wordt Nutriportal ook vergoed door het RIZIV?
Dat zou geweldig zijn, maar het RIZIV vergoed geen software voor de diëtist. Laten we hopen dat daar in de toekomst verandering in komt. Dan zal jij een software toelage kunnen aanvragen. Let op, dat wordt niet via de softwarepartner zelf gedaan en verwerkt in de licentiekosten, zoals beweerd wordt door een aanbieder. Software bedrijven werken soms wel met investering partners. Vaak als reden voor datavergaring.   

Welke modules bevat Nutriportal?

 • Online agenda met email templates, meerdere locaties en afspraaktypen. Secretariaatsaccount mogelijk
 • Veilig video bellen. Je hoeft de cliënt niet nog eens apart een link te sturen, dat gaat ook allemaal automatisch.
 • Workshop planner
 • Dagboek. (eet, beweeg, leefstijl en klachten). Stel een profiel in.
 • Metingen
 • Praktijk-berichten met nieuws, tips, etc. voor je hele cliënten groep
 • Nutrimail, veilig communiceren
 • Online betaallink
 • Binnenkort: communicatie met andere zorgprofessionals. Kai en Nico zijn het laatste programmeerstuk aan het afronden.
 • Dossier (intake profiel, behandelplan, consultaties en bijlagen). De intake vragen kan de cliënt vooraf invullen.
 • Cliënt en jij gebruiken jouw praktijk Nutriportal op telefoon, tablet of computer
 • Bekijk wat je met Nutriporal kan doen als diëtist: https://www.youtube.com/watch?v=teArf7cN3pE&t=9s

Betaalt de consument iets voor Nutriportal?
Nee, de consument betaalt niets. 

Wat gebeurt er met de gegevens die in het systeem staan?
Nutrilink gebruikt de gegevens niet. Er is wel een verwerkersovereenkomst met jou, zodat de supportdesk bij vragen kan assisteren. De data wordt dus enkel gebruikt door de professional en de cliënt. De cliënt kan zijn toestemmingen ook zelf geven en intrekken. Nutrilink deelt niets met derden.

Voldoet het aan de GDPR/ AVG regels.
Ja. De cliënt staat centraal. Dat betekent dat de cliënt ten alle tijden zijn toestemmingen kan intrekken. De servers staan in Europa. Nutrilink werkt voor het beheer met partners. Voor Nutridietist een partner uit Gent en voor Nutriportal uit Antwerpen. Met jou wordt ook een verwerkersovereenkomst opgesteld.

Is Nutriportal moeilijk in te stellen voor gebruik en aan te leren?
Uiteraard zal je altijd met elke nieuwe software even tijd moeten maken om het programma te leren kennen. Je begint met in te vullen wie je bent, je afspraaktypen, locaties en rooster. Daarna kan je het gaan gebruiken. Er zijn video’s beschikbaar die je hierin ondersteunen. Nutriportal wordt als gebruiksvriendelijk ervaren. Je kan altijd contact opnemen met de supportdesk voor assistentie.

Waarom de aanbieding?
Nutriportal bestaat reeds enkele jaren en de praktijken blijven het gebruiken. Wij hopen dat nog meer praktijken gebruik gaan maken van de tool door laagdrempelig te kunnen instappen. Wij geloven dat Nuriportal, zeker in de deze tijd, kan helpen bij de praktijkvoering.

Geldt de aanbieding ook voor Nutridietist/ Nutriconsulent?
Nutriportal is al zonder kostenverhoging aan Nutridietist / Nutriconsulent (Cloud) toegevoegd. Dus als je Nutridietist of Nutriconsulent gaat gebruiken, krijg je al gratis Nutriportal erbij.

Kan ik het abonnement opzeggen?
Ja, de aanbieding, gratis maandtarief, is geldig voor het jaar 2022. We werken met jaarlicenties. Je hebt 2 maanden opzegtermijn.

Wat is de normale prijs van Nutriportal?
Bekijk de prijzen op de website
De licentiekosten bedragen 17,95 euro per maand of 200 euro per jaar.

Wat betaal ik voor het jaar 2022 met de aanbieding?
Je betaalt enkel de eenmalige opstart en administratie kosten van 99 euro. De licentie kosten betaal je niet.

Meer informatie: 

Algemene info: https://www.nutrilink.eu/nutriportalinfo/

Consumentenwebsite: https://www.nutriportal.be/

Over de aanbieding

De aanbieding: Direct aanvragen

Naar de tool

Heb je nog vragen, mail ons dan gerust: info@nutrilink.eu. Wij helpen je graag verder!