Aanbieding

Bij Nutrilink wordt er opgemerkt dat een aantal zelfstandige voedingsprofessionals het moeilijk hebben in deze Corona tijd. Cliënten melden zich af vanwege quarantaine. Nieuwe mensen melden zich niet aan, omdat er veel onzekerheid is. Nutrilink gaat daarom met hulp van partners in 2022 nog een stapje verder met investeren in de voedingsprofessionals én hun cliënten.

Veel praktijksoftware klanten van Nutrilink hebben reeds kennis kunnen maken met de online tool Nutriportal. Met Nutriportal ben je, naast face to face, ook digitaal zichtbaar en aanwezig bij je cliëntengroep. Iets wat in deze tijd steeds belangrijker wordt.

Jij mag Nutriportal tegen een NUL euro maandtarief gebruiken.

Met Nutriportal heb jij en jouw cliënt een digitale veilige omgeving. Maak het behandelplan en noteer aantekeningen bij intake en de consultaties. Deel de gewenste informatie en bijlagen. Ook ontvangt de cliënt een email (en indien gewenst een sms) van zijn afspraken, waardoor een no show minder voorkomt. Je cliënt kan veilig vragen stellen en zijn intake vragen en online (eet, beweeg, klachten en leefstijl) dagboek met je delen. En als je cliënt in quarantaine moet, kan je de afspraak online laten doorgaan m.b.v. automatische een video afspraak in Nutriportal. Je bent met Nutriportal digitaal zichtbaar en aanwezig voor jouw cliënten. En jij bent de coach in de tool, dus jij bepaalt zelf waar jij in je coaching belang aan hecht. Dus of je nu werkt met dagschema’s, intuïtief eten, fodmap, sporters, diabetes, beweging, leefstijl,….. , dat kan allemaal.

Je betaalt enkel eenmalig de administratie- en opstartkosten en aanmelden kan tot eind januari 2022. Je hebt uiteraard de mogelijkheid om het op te zeggen aan het einde van het jaar (2 maanden opzegtermijn). Nutriportal kost normaliter 17,95 per maand. De cliënt betaalt niets aan ons en je kan een onbeperkt aantal cliënten toevoegen. Het staat je vrij om het gebruik van Nutriportal te verwerken in jouw eigen tarieven naar de cliënt toe.

Nutrilink deelt geen gegevens met derden.

Onderaan deze pagina staan nog veel gestelde vragen.


Nutrilink hoopt dat we samen een steentje kunnen bijdragen voor gezondheidsverbetering in 2022 in Vlaanderen en Nederland.

FAQ

Wie gebruiken deze tool?
De tool wordt al enkele jaren gebruikt door o.a. diëtisten, geregistreerde gewichtsconsulenten, leefstijlcoaches, orthomoleculaire therapeuten en personal trainers.

Betaalt de consument iets voor Nutriportal?
Nee, de consument betaalt niets, maar wel de professional. Met de aanbieding betaal je geen licentiekosten in 2022.

Wat gebeurt er met de gegevens die in het systeem staan?
Nutrilink gebruikt de gegevens niet. Er is wel een verwerkersovereenkomst met jou, zodat de supportdesk bij vragen kan assisteren. De data wordt dus enkel gebruikt door de professional en de cliënt. De cliënt kan zijn toestemmingen ook zelf geven en intrekken. Nutrilink deelt niets met derden.

Waarom de aanbieding?
Nutriportal bestaat reeds enkele jaren en de startende praktijken blijven het gebruiken. Wij hopen dat nog meer praktijken gebruik gaan maken van de tool door laagdrempelig te kunnen instappen. Nutrilink probeert overigens altijd een eerlijke prijs te vragen. De medewerkers van Nutrilink zijn zelf paramedici en doen de investeringen uit passie voor het vakgebied én voor de positieve feedback van “collega’s”.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *