Update en NUTRiAPPOiNTMENT

17/08/2016:

NUTRiLiNK SOFTWARE versie 4 en NUTRiAPPOiNTMENT

Deze week is versie 4 van NUTRiLiNK SOFTWARE en ons nieuwe online afspraken systeem NUTRiAPPOiNTMENT gelanceerd.

Nieuwe functionaliteiten van versie 3 naar 4 zijn o.a.:

Zoals recepten berekeningsmodule, trainingsschema module, vernieuwde berekeningsmodule, ruim 200 bugfixes, Meerdere recepten gelijk printen, episode gericht werken, intake via vragenlijst meesturen en inlezen, tailor made rapportages, snel en eenvoudig meetwaarden invoeren, effectmeting, dag en weekomzet overzichten, powerpoints toevoegen, navigatieverbeteringen, documenten tabblad, huidplooimeting, activiteitentoeslag, rapportages naar hulpverlener, huisarts én verwijzer, ondervoeding etc.

Vele verbeteringen komen uit het werkveld. Waarvoor dank aan onze ruim 350 gebruikers in Vlaanderen en Nederland voor hun wensen en verbetersuggesties.

Meest trots zijn we echter op onze online afspraken- en workshop planner..

NUTRiAPPOiNTMENT

Gelijktijdig met versie 4 willen we ons online afsprakensysteem NUTRiAPPOiNTMENT lanceren. Een snelle en eenvoudige manier voor je cliënten en jezelf om direct een afspraak te maken in jouw agenda. Specifiek op maat en wens van diëtisten gemaakt, zowel zelfstandig als in groepspraktijk.  Naast de reguliere agenda afspraken kan je er ook je workshops mee plannen. Het systeem is gekoppeld aan de NUTRiLiNK SOFTWARE en je kan je agenda synchroniseren met eigen agenda’s.

Een demo kun je bekijken op http://demo.nutriportal.eu/