Op deze pagina vind je een overzicht van de tarieven voor onze diverse software-opties. Of je nu gebruikmaakt van het volledige scala aan functies of alleen de basisfunctionaliteiten zoals cliëntregistratie en het centraal beheren van cliëntgegevens, het tarief blijft altijd eerlijk en betaalbaar. We hanteren geen verschillende tarieven per functionaliteit, maar bieden een lage prijs voor iedere gebruiker. Dus zelfs als je slechts één module gebruikt, profiteer je van een eerlijk en voordelig tarief. En wanneer je alle mogelijkheden benut, is het een echte deal! Je betaalt voor de technologie en krijgt waar voor je geld, ongeacht de omvang van je gebruik van het systeem.

Kies één van bovenstaande opties. NutriDietist of NutriTherapeut is het meest gekozen. Je hebt dan het hele pakket voor een hele goede prijs.

BESTEL, OFFERTE OF STEL EEN VRAAG

Voorwaaarden alle pakketten:

  • Sms optioneel: 0,15 cent/ sms
  • Jaarlicenties met 2 maanden opzegtermijn
  • Prijzen zijn excl. btw
  • eID plugin (voor Belgische NutriDietist) is optioneel (eenmalig 89 euro)

BESTEL, OFFERTE OF STEL EEN VRAAG

Tarief supportdesk

Heb je hulp nodig bij iets wat niet in je licentie valt, zoals vragen over bijvoorbeeld email programma’s, besturingssysteem of de e-ehealhtbox?
tarief: 28 euro per begonnen kwartier.

Extra individuele trainingen

Wordt je graag extra individueel getraind in het werken met de software of het interpreteren van de bio-impedantie toestellen? Dat kan. Ook is er dan ruimte voor inhoudelijke verdieping op vakgebied en praktijkvoering.

Kom hiervoor naar ons kantoor te Hoogstraten of online. Per dagdeel van 9 uur tot 12 uur: 220 euro.

Alle bedragen zijn exclusief btw