ONLINE DAGBOEK

Beste voedingsprofessional,

Graag laten wij je weten dat er weer een nieuwe functionaliteit beschikbaar is in NUTRiPORTAL. Het betreft het online dagboek.

In het online dagboek noteert je clënt zijn eetpatroon, slaappatroon, gevoelens, klachtenpatroon, beweging en gewicht .

Voor jou zijn er dag- en weekoverzichten om te bekijken en te vergelijken. Je geeft feedback en tips aan je cliënt.

Ook het dagboek bieden we tot 1 juni 2020 gratis aan. De cliënt ziet deze optie standaard in zijn profiel. Voor jou als coach moet deze module worden geactiveerd. Heb je dit graag? Stuur dan even een mailtje terug.

Kijk naar de video om te zien wat je met NUTRiPORTAL kan doen:

Meer informatie: https://www.nutrilink.eu/lesson/onlineagenda/

Wij hopen je ondersteuning te  bieden in je digitale reis. We stellen onze NUTRiPORTAL gratis (tot 1 juni 2020)  tot je beschikking voor online coaching en voor video consultaties de medische tool Clickdoc van CGM. Vraag aan via https://www.nutrilink.eu/bestel/

Op deze manier proberen wij, ondanks de speciale omstandigheden waarin we ons allemaal bevinden, iets positiefs te bieden. Aarzel dus niet om ons te contacteren via e-mail. We beantwoorden graag al je vragen.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.