26/11/2018

26/22/2018: ONTWIKKELING SOFTWARE:

Maandag 3 december zal er om 10.00 uur een update worden doorgevoerd van nutriappointment. Wat kan je verwachten:

Snelheid van zoeken in de agenda is verbetert.

Cliënt agenda start met de dag waarop de eerste plaats vrij is.

Overbodige stappen bij het plannen van een afspraak (bijv. 1 locatie), worden niet meer zichtbaar.

Een gele afspraak kan aangepast worden.

Je blijft je selecties behouden. Bijvoorbeeld als je een afspraak boekt bij een collega diëtist blijf je in haar agenda.

Terugkerende afspraken verwijderen.

Dit is slechts een deel van alle komende veranderingen. De vernieuwingen gaan we de komende tijd gefaseerd doorvoeren. De layout wordt ook aangepast  maar dit zal als laatste zijn.

Na de update dien je je wachtwoord voor de praktijksoftware in je profiel aan te passen. Dit is nodig om vanuit je agenda een cliëntdossier in je praktijksoftware te openen. We gaan je maandag nog hieraan herinneren.


CURSUSSEN SOFTWARE:

Op verzoek van verschillende klanten is er een starterscursus gepland op een andere dag dan donderdag, te weten vrijdag 7 december.

De verdiepingscursus voor diëtisten België is gepland op donderdag 13 december 2018. Het maken van een diëtistische diagnose en verslagen wordt uitgebreid besproken. Ook de boekhoudmodule komt aanbod.

De overige datums van de starterscursussen staan vermeld op de website.

 • MEETINSTRUMENTEN:
  • Wij zijn Belgische distributeur van SECA measuring instruments. Denk hierbij aan professionele weegschalen, consumenten weegschalen, meetinstrumenten en medical Body Composition Analyzers. Seca is een toonaangevende leverancier in de medische wereld en je vindt de materialen terug bij onze ziekenhuizen en de gemiddelde huisartsenpraktijk. De producten kan je bekijken op onze website: https://www.nutrilink.eu/materialen/. Heb je er vragen over of wil je iets bestellen, dan kan je via mail met ons contact opnemen.
 • STUDIEDAG VBVD:
  • 29 november staan wij met een stand op de studiedag van VBVB met de meetinstrumenten van Seca.
 • SLUITING:
  • NUTRiLiNK is van vrijdag 22 december 2018 t/m 2 januari 2019 enkel bereikbaar voor spoedzaken.
 • SUPPORTDESK:
  • Vragen voor de supportdesk/helpdesk worden best via mail gesteld (info@nutrilink.eu). Omschrijf je vraag zo volledig mogelijk en bij voorkeur met printscreens. Onze supportdesk (Britt, Ingrid of Frank) neemt dan contact met je op. Hoe vollediger je omschrijving, hoe sneller/beter het antwoord. Gebruik van supportdesk is inbegrepen in de plus, premium en cloud licentie. Bij de basiclicentie wordt het gebruik van supportdesk achteraf gefactureerd.