2 april 2019

4 april 2019:

Supportdesk:

Heb je een vraag, lukt het niet om in te loggen, ….. , dan mail je naar de supportdesk: info@nutrilink.eu. De supportdesk wordt bemand door Britt, Frank of Ingrid. Bellen naar een mobiel nummer en inspreken op de voicemail kan vertraging opleveren als je niet bij de juiste persoon bent. Deze mail wordt altijd gelezen door één van deze drie. We bellen of mailen je terug. Wij doen onze uiterste best om spoedvragen direct te beantwoorden.

Save the date:

Dinsdag 8 oktober ben je, als Nutrilink software gebruiker, onze gast op een leerzame dag over “Gezonde voeding buitenshuis” Ook de institutionele voeding komt hierbij aanbod. Met veel inspiratie en proeverijen.

Nutriportal:

Er wordt nog volop ontwikkeld aan de nutriportal. De online agenda wordt ook voorzien van een nieuw design en met veel meer mogelijkheden. Meer info volgt.

Licentiecode:

De software werkt met een jaarlicentie. Dit betekent dat er ook jaarlijks een nieuwe licentie ingegeven moet worden om het programma te kunnen blijven gebruiken. 2 weken op voorhand verschijnt er een melding om een nieuwe code aan te vragen. Mail hiervoor naar info@nutrilink.eu. Als je je programma altijd open laat staan op je laptop, dan kan het zijn dat je deze melding niet ontvangt. Je kan dus het beste je programma steeds afsluiten.