Er komen regelmatig vragen van Vlaamse diëtisten over het verzenden van een brief naar andere zorgverleners via ehealth. Je kan een verslag verzenden via de automatische koppeling van Mediportal of je maakt gebruik van de gratis ehealth-webtool.

Deze laatste wordt in onderstaande video kort uitgelegd.

18 december 2022

pagina 1
pagina 2

22 nov. 2022

Donderdag 24 november zijn we aanwezig bij de studiedag van de VBVD. Kom gerust even langs voor een babbel!

Patiënt tevredenheidsonderzoek

Per 1 januari 2023 is het gebruik van de PREM Paramedie verplicht gesteld door een aantal zorgverzekeraars in Nederland. De PREM Paramedische zorg betreft een gestandaardiseerde vragenlijst. Wij zijn hiervoor de samenwerking aangegaan met Feeddex en zijn momenteel de praktijksoftware aan het updaten hiervoor.

https://feeddex.nl/prem-dietetiek/

Het patiënttevredenheidsonderzoek is ook beschikbaar voor Belgische diëtisten/patiënten.

23 sept. Nieuw: Customized branding van NutriPortal.

Heb jij graag je eigen praktijk-platform met jouw kleuren en achtergrond afbeelding? Dat kan! Jouw NutriPortal wordt dan omgetoverd tot jouw eigen praktijk-plaform.

Bekijk de tarieven. Pre-order door een email te sturen naar info@nutrilink.eu

Nieuw in NutriPoral:

  • Maak via “een afspraak met enkel email adres” snel een account met het icoontje naast het email adres
  • Maak een email template aan met behulp van de kopieer button.

30 aug.

Heb jij een goede zomer gehad en de batterij kunnen opladen? Wij van Nutrilink kijken met frisse energie naar de komende periode.
Heb je vragen over de werking van jouw software of jouw bio impedantie toestel (seca 525 of 555) ? Aarzel niet om met ons contact op te nemen via info@nutrilink.eu

De server update (praktijk software link beginnend met fms16…) is goed gegaan.

25 mei

Herbekijk de online cursusdag van 19 mei. Vraag de link aan via het inschrijfformulier: https://www.nutrilink.eu/event/19mei/

Een geslaagde online #cursusdag gehad. Een mix van reeds lange #softwaregebruikers en starters was best spannend. Met behulp van vragen en antwoorden heeft toch iedereen wat nieuws ontdekt in het electronisch cliëntendossier. Het #ehealth landschap in Vlaanderen is toegelicht en we hebben stil gestaan bij het wat drogere onderwerp, namelijk de #boekhouding. Het meten van de #lichaamssamenstelling met een #Secambca is enthousiast ontvangen en voor een aantal stof tot nadenken. En we eindigden met het ehealth platform #NutriPortal. Genoeg overtuiging van de meerwaarde om dit platform te gebruiken in deze groep. 

12 mei: In deze nutripost: 

  • Wie is wie
  • Online cursusdag 19 mei: schrijf gratis in per onderwerp
  • Een nieuwe server praktijksoftware: maandag 30 mei om 22 uur
  • Ontwikkeling
  • Seca mbca 525: mooie actie!

Wie is wie: Voor de nieuwkomers is het interessant om eens te weten wie er wat doet bij Nutrilink. Als je mailt naar Nutrilink, dan krijg je meestal een antwoord van Ingrid (diëtist) of Frank (sales). In de 2e lijn support/ ontwikkeling zit Sandra (diëtist). De ontwikkelaars en 2e lijn technische support zijn Nico en Kai. De systeembeheerder is Jasper. Lore en Michiel verzorgen de boekhouding. Verder werken we graag me ingehuurde krachten, zoals voor marketing media, specifieke software koppelingen en voor de voedingstabel.

Online cursusdag 19 mei: De cursusdag komt dichterbij. Inschrijven is nog mogelijk! Ook studenten zijn welkom.
Inschrijven: https://www.nutrilink.eu/event/19mei/ Schrijf je in per onderwerp. Doe actief mee, zodat je nieuwigheden direct kan oefenen. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Een nieuwe server: Eén van de servers wordt op 30 mei geüpgraded. Heb je in je link “fms16” staan, dan staat jouw applicatie op deze server. Zorg dat je op 30 mei om 22 uur uitgelogd bent. De volgende ochtend is alles klaar en kan je weer gewoon werken. 

Ontwikkeling: Er wordt volop ontwikkeld aan de praktijksoftware. Denk hierbij aan technische verbeteringen en de wensenlijst. NutriPortal staat ook niet stil. Kai en Nico zijn bezig met het grote project Belgische ehealth koppeling in NutriPortal. Daarnaast zijn er regelmatig verbeteringen en toevoegingen.

Seca mbca 525, mooie actie: De seca mBCA 525 is verkrijgbaar in de Go-to-Pro starterpakket met de seca 201 omtrekmeetlint, seca 878 dr klasse 3 geijkte weegschaal en een seca 432 draagkoffer. Dit betekent dat je volledig bent uitgerust voor de mobiele bioimpedantie analyse. Heb je interesse in een mobiel of staand toestel, een weegschaal of lengtemeter, neem vrijblijvend contact op. Wij maken graag de beste offerte.

Op Instagram en facebook posten wij regelmatig tips en weetjes over alle software. Zo leer je tussendoor over jouw programma 😊. Oja, en er is nu ook een instagram pagina voor de consument over Nutriportal. Deze is ook bedoelt om gebruikers tips te delen.

Inschrijven: https://www.nutrilink.eu/event/19mei/

Op 12 april staan we met een stand op de BGN dag. Zien we jou daar?

Volg ons  op facebook en instagram:

😃

Instagram

Facebook

Archief nieuws