In deze nutripost: 

  • Wie is wie
  • Online cursusdag 19 mei: schrijf gratis in per onderwerp
  • Een nieuwe server praktijksoftware: maandag 30 mei om 22 uur
  • Ontwikkeling
  • Seca mbca 525: mooie actie!

Wie is wie: Voor de nieuwkomers is het interessant om eens te weten wie er wat doet bij Nutrilink. Als je mailt naar Nutrilink, dan krijg je meestal een antwoord van Ingrid (diëtist) of Frank (sales). In de 2e lijn support/ ontwikkeling zit Sandra (diëtist). De ontwikkelaars en 2e lijn technische support zijn Nico en Kai. De systeembeheerder is Jasper. Lore en Michiel verzorgen de boekhouding. Verder werken we graag me ingehuurde krachten, zoals voor marketing media, specifieke software koppelingen en voor de voedingstabel.

Online cursusdag 19 mei: De cursusdag komt dichterbij. Inschrijven is nog mogelijk! Ook studenten zijn welkom.
Inschrijven: https://www.nutrilink.eu/event/19mei/ Schrijf je in per onderwerp. Doe actief mee, zodat je nieuwigheden direct kan oefenen. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Een nieuwe server: Eén van de servers wordt op 30 mei geüpgraded. Heb je in je link “fms16” staan, dan staat jouw applicatie op deze server. Zorg dat je op 30 mei om 22 uur uitgelogd bent. De volgende ochtend is alles klaar en kan je weer gewoon werken. 

Ontwikkeling: Er wordt volop ontwikkeld aan de praktijksoftware. Denk hierbij aan technische verbeteringen en de wensenlijst. NutriPortal staat ook niet stil. Kai en Nico zijn bezig met het grote project Belgische ehealth koppeling in NutriPortal. Daarnaast zijn er regelmatig verbeteringen en toevoegingen.

Seca mbca 525, mooie actie: De seca mBCA 525 is verkrijgbaar in de Go-to-Pro starterpakket met de seca 201 omtrekmeetlint, seca 878 dr klasse 3 geijkte weegschaal en een seca 432 draagkoffer. Dit betekent dat je volledig bent uitgerust voor de mobiele bioimpedantie analyse. Heb je interesse in een mobiel of staand toestel, een weegschaal of lengtemeter, neem vrijblijvend contact op. Wij maken graag de beste offerte.

Op Instagram en facebook posten wij regelmatig tips en weetjes over alle software. Zo leer je tussendoor over jouw programma 😊. Oja, en er is nu ook een instagram pagina voor de consument over Nutriportal. Deze is ook bedoelt om gebruikers tips te delen.

Inschrijven: https://www.nutrilink.eu/event/19mei/

Op 12 april staan we met een stand op de BGN dag. Zien we jou daar?

Volg ons  op facebook en instagram:

😃

Instagram

Facebook

Archief nieuws