laatste nieuws 6 juli 2023

Op dinsdag 11 juli om 23:00 uur zal één van de servers geüpdatet worden. Als je de URL gebruikt waar “fms2” in staat, betekent dit dat jouw applicatie hier ook bij hoort. Tijdens dit updateproces zal het tijdelijk niet mogelijk zijn om toegang te krijgen tot de applicatie.


26 juni 2023

Met de zomer in volle gang willen we graag van deze gelegenheid gebruik maken om u een onvergetelijke vakantie toe te wensen. Hoewel wij niet volledig gesloten zijn, willen we u erop wijzen dat we tijdens deze periode beperkter aanwezig zullen zijn. We zullen ons uiterste best doen om u zo goed mogelijk van dienst te blijven zijn en uw vragen en verzoeken te beantwoorden.

TESTEN MAAG-DARM:

Werk je met patiënten die darmklachten hebben? Wil je de intakepagina testen en er meteen gebruik van maken? Stuur dan een e-mail naar info@nutrilink.eu.

ZATERDAG 24 JUNI KINTU:

Op zaterdag 24 juni zijn we aanwezig op de testdag van Kintu met onze Seca MBCA 555 en 525, zowel het staande als het mobiele impedantie toestel. Als je je hebt ingeschreven, nodigen we je van harte uit om langs te komen. We geven elk uur een gezamenlijke uitleg en je kunt tussendoor zelf metingen uitvoeren.

Februari:

Er komen regelmatig vragen van Vlaamse diëtisten over het verzenden van een brief naar andere zorgverleners via ehealth. Je kan een verslag verzenden via de automatische koppeling of je maakt gebruik van de gratis ehealth-webtool.

Deze laatste wordt in onderstaande video kort uitgelegd.