De handleidingen van de praktijksoftware is te raadplegen via de startpagina van het systeem.

———

1. Wat is het verschil tussen NUTRiDiETiST en NUTRiCONSULENT?
De basis en de modules zijn hetzelfde. Voor de diëtist zijn er echter meer diagnoses, een diëtistische diagnose en verslagen versturen via e-health België extra.

———

2. Is er een demo beschikbaar van de software?

Er zijn verschillende video’s gemaakt, waarbij het systeem te bekijken is. Kijk hiervoor in het menu onder kop NUTRiDiETiST en NUTRiCONSULENT. Heb je dan toch nog vragen, neem dan zeker met ons contact op, dan kunnen we via “hulp op afstand” een rondleiding geven.

Nutriappointment heeft wel een demo. Ga hiervoor naar http://demo.nutriportal.eu

———

3. Staan er recepten in het systeem?

Ja, er zijn voorbeeld recepten aan het programma toegevoegd. Het systeem is echter zo gemaakt, dat je juist je eigen recepten er ook in gaat zetten. Alle documenten die je print zijn met je eigen logo en praktijkgegevens.

———

4. Is er een handleiding beschikbaar?

Ja, vanuit het programma kan je een pagina openen met video’s en veel gestelde vragen. Daarnaast heeft bijna elke pagina in het systeem een handboek met meer informatie over dat scherm.  Ga je met de muis over een veld, dan zie je ook nog een popup.

———

5. Hoeveel cliënten kan ik invoeren?

Er zijn geen limieten.

———

6. Kan ik een document toevoegen aan het cliëntdossier, zoals een verwijsbrief of een eetverslag?

Ja, je kan documenten toevoegen.

———

7. Wat als ik een nieuwe pc aanschaf?

Dan helpen wij je graag met het overzetten van je programma. (uitzondering is de basic licentie).

———

8. Kan ik nutriappointment ook los gebruiken, dus zonder praktijksoftware?

Ja, dat kan zeker. Het is een apart programma wat gekoppeld kan worden aan de praktijksoftware, maar dat hoeft uiteraard niet.

———

9. Is het cloud systeem aan te bevelen voor groepspraktijken of kan je dat ook gebruiken als je alleen werkt?

Het cloud systeem is het systeem wat momenteel het meeste wordt gekozen. Je hebt geen zorgen meer over back-ups, programma heeft de meeste functionaliteiten en is zelfs nog bruikbaar op iPad of iPhone. Dus zeker juist ook aan te bevelen als je alleen werkt.

———

10. Wat is het verschil tussen plus licentie en premium of cloud?

Bij een premium of cloud licentie installeren we extra software. Deze software heeft grafisch meer mogelijkheden. Bij een pluslicentie werken we voor de grafieken (bijv gewichtsgrafiek) als workarround met Excel, terwijl je de grafieken in cloud of premium direct ziet in het programma. Het 2e verschil is het maken van een pdf. Dit lukt automatisch met de extra software. Bij de plus moet je zelf de pdf maken door naar een pdf printer te printen (is naar je verkenner sturen). Premium en Plus is lokaal op je pc (denk aan back-ups), terwijl bij cloud je ingevoerde gegevens op een beveiligde server staat. Het plus systeem raden we aan als bijvoorbeeld instapmodel, zodat je de mogelijkheid hebt om software te gebruiken bij een opstart als je nog niet veel cliënten hebt.

———

11. Hoe kan ik NUTRiPORTAL Testen?

Vraag via info@nutrilink.eu de inlognamen voor de demopraktijk.

———

12. Is er een handleiding voor NUTRiLiNK praktijksoftware?

Ja, deze is via het startscherm in het systeem zelf te benaderen.