De software voor jou als therapeut, voedingsdeskundige, dietiste, gewichtsconsulent of personal trainer. De praktijksoftware is een clientregistratie systeem incl. o.a. facturatie en voedingsberekening. Als je deze optie kiest, dan is dit zonder de gekoppelde NutriPortal. Wil wel met gekoppelde NutriPortal, kies dan NutriDietist of NutriTherapeut.

———

1. Is er verschil in software voor de verschillende disciplines?
De basis en de modules zijn hetzelfde. Er zijn wel wat verschillen. Denk bijvoorbeeld aan een diëtistische diagnose en verslagen versturen via e-health België voor de diëtist.

———

2. Is er een demo beschikbaar van de software?

Er zijn verschillende video’s gemaakt, waarbij het systeem te bekijken is. Kijk hiervoor in het menu onder kop NutriDietist en NutriTrainer. Heb je dan toch nog vragen, neem dan zeker met ons contact op, dan kunnen we via “hulp op afstand” een rondleiding geven.

NutriPortal heeft wel een demo. Ga hiervoor naar http://demo.nutriportal.eu

———

3. Staan er recepten in het systeem?

Ja, er zijn voorbeeld recepten aan het programma toegevoegd. Het systeem is echter zo gemaakt, dat je juist je eigen recepten er ook in gaat zetten. Alle documenten die je print zijn met je eigen logo en praktijkgegevens.

———

4. Is er een handleiding beschikbaar?

Ja, vanuit het programma kan je een pagina openen met video’s en veel gestelde vragen. Daarnaast heeft bijna elke pagina in het systeem een handboek met meer informatie over dat scherm.  Ga je met de muis over een veld, dan zie je ook nog een popup.

———

5. Hoeveel cliënten kan ik invoeren?

Er zijn geen limieten.

———

6. Kan ik een document toevoegen aan het cliëntdossier, zoals een verwijsbrief of een eetverslag?

Ja, je kan documenten toevoegen.

———

7. Wat als ik een nieuwe pc aanschaf?

Dan helpen wij je graag met het overzetten van je programma.

———

8. Kan ik nutriappointment ook los gebruiken, dus zonder praktijksoftware?

Ja, dat kan zeker. Het is een apart programma wat gekoppeld kan worden aan de praktijksoftware, maar dat hoeft uiteraard niet.

———

9. Is de praktijksoftware te gebruiken voor groepspraktijken?

Het is een cloud systeem en is uitermate geschikt voor gelijktijdig gebruik. Je hebt geen zorgen meer over back-ups, programma heeft de meeste functionaliteiten en is zelfs nog bruikbaar op iPad of iPhone. Dus zeker ook aan te bevelen als je alleen werkt. Wist je overigens dat je als praktijk wel je eigen database hebt, dus je deelt dit niet met externe gebruikers!

———

———

———

12. Is er een handleiding voor NUTRiLiNK praktijksoftware?

Ja, deze is via het startscherm in het systeem zelf te benaderen.