Nutriportal-Consument

Nutriportal is uw health coach tool.

  1. Je hebt een account ontvangen van je voedingsdeskundige, coach of diëtist:
    Bevestig je account m.b.v. de link uit de mail. Indien de link reeds is verlopen kies dan de optie. “wachtwoord vergeten”. Vul je intakeprofiel in en dagboek. Je coach zal mogelijk feedback geven in je dagboek. Dit zie je in het weekoverzicht terug. Als er een nutrimail naar je is gestuurd door je coach, dan ontvang je hiervan ook nog melding in je mailbox. Je coach zet ook berichten met tips en nieuws op de berichtenpagina, dus neem zeker een kijkje.
  2. Je maakt zelf een account aan in de Nutriportal van jouw coachingspraktijk. Dit kan bijvoorbeeld m.b.v. een “maak afspraak” link op de website van je coach. Bekijk verder bij punt 1.
  3. Je maakt zelf een account aan op Nutriportal via de algemene login https//:www.nutriportal.eu. Vul je dagboek in om je gewoonten in kaart te brengen. Je kan ook op zoek gaan naar een praktijk om een afspraak te maken. Dit kan online of op locatie. Geef aan wat voor coach je zoekt:
    Een diëtist is iemand die gespecialiseerd is in voeding bij gezond en ziekte (erkende bachelor opleiding). Een voedingsdeskundige geeft voedingsadvies bij gezonde personen. Een personal trainer zal ook beweegtips kunnen geven.
Nutriportal