Gefeliciteerd, je hebt de stap gezet om digitaal aanwezig te zijn bij je cliëntengroep!

Voordat je kan beginnen is het belangrijk dat we voldoen aan de GDPR regels en een verwerkersovereenkomst ondertekenen. In het kort betekent dit dat Nutrilink zijn best doet om zorg te dragen voor de cliënt data. Deze worden enkel door de medewerkers van Nutrilink gebruikt voor supportdoeleinden en het zal niet aan derden gegeven worden. De server staat in europa en als er een datalek is, dan moet dit gemeld worden. 
Ook is het belangrijk dat er een licentieovereenkomst is, zodat er is vastgelegd dat je een jaar niet hoeft te betalen voor het gebruik en dat er 2 maanden opzegtermijn zijn als je na het jaar wilt stoppen. Wil je het blijven gebruiken, dan wordt het automatisch verlengd en zal de betaling gaan via automatische incasso. 

De verwerkersovereenkomst en licentieovereenkomst mag je ondertekenen  en retour mailen.

De administratie- en opstartkosten brengen we wel in rekening en deze kan je online betalen. De factuur voor je boekhouding ontvang je achteraf via mail.

Nadat de administratie in orde is ontvang je je account gegevens en uitleg hoe je met Nutriportal kan werken.

1.verwerkersovereenkomst (ondertekenen en retour mailen)

2. Licentieovereenkomst (ondertekenen en retour mailen)

3. Betaal verzoek van de opstart- en administratiekosten
Noteer bij de medelingen je naam. De factuur voor je boekhouding ontvang je achteraf.

4. Algemene voorwaarden (ter info)

5. We willen vragen om een bericht te posten op sociaal media bericht met “Ik ga gebruik maken van NUTRiPORTAL. Samen met Nutrilink bv streef ik naar gezondheidsverbetering in 2022!”  Tag Nutrilink_bv. Uiteraard ben je hiertoe niet verplicht, maar Nutrilink stelt het wel op prijs.
Downloawd een foto indien je wenst voor je social media:
foto 1
foto 2
foto 3

Met vriendelijke groet,

Team Nutrilink